Az MTI híreibõl - 2001.

   

AZ MTI HÍREIBÕL

Érdekes 02
Érdekes 03
Érdekes 04
Érdekes 05
Érdekes 06
Érdekes 07
Érdekes 08
Érdekes 09
Érdekes 10
Érdekes 11
Érdekes 12
Érdekes 13
Érdekes 14
----------------------------
Elszúrták 01
Elszúrták 02
Elszúrták 03
Elszúrták 04
Elszúrták 05
Elszúrták 06
Elszúrták 07

Vissza a nyitó menüre...
 
Elszúrták 01

( 2001.)

 

Egy idős brit hölgy tiltakozásul visszaküldte 75 pennys nyugdíjemelését a pénzügyminiszternek - és legnagyobb meglepetésére felvették az összeget.

A 78 éves Nora Knight személyesen Gordon Brown pénzügyminiszternek küldte el a csekket. Mint az Independent című brit lapnak elmondta, nem akart hinni a szemének, amikor megérkezett a visszajelzés, hogy a pénzt átvették.

Ugyanakkor azt azért nem hiszi, hogy maga a pénzügyminiszter vágta volna zsebre visszaküldött filléres, illetve pennys nyugdíjemelését, de mindenképpen egy pénzügyminisztériumi illető lehetett. (MTI)


Kétszáz pár felemás cipőt loptak el tolvajok az Egyesült Államokban egy jótékonysági csoport raktárából.

A cipőket segélynek szánták, szerte a világba mozgássérült rászorulók számára - jelentette az AP. Olyanok számára készültek, akiknek nem egyforma a lábuk, esetenként csupán egy van nekik - ezért cipőből is csak egy akadt a raktárkészletben.

Így azután a felemás cipőkön nem lesz könnyű túladniuk a tolvajoknak - hacsak nem találnak elegendő magas szőke férfit, á la Pierre Richard, aki ráadásul kissé rokkant is. (MTI)


Egy franciaországi helység polgármestere megtiltotta a sírhellyel nem rendelkező lakosoknak, hogy további intézkedésig a község területén ... elhalálozzanak.

A francia Riviérán fekvő Le Lavandou város temetője betelt, az új sírkert megnyitását pedig nem engedélyezte a nizzai bíróság, helyt adva a környezetvédők keresetének.

Gil Bernardi polgármester elképesztőnek nevezte, hogy miközben az önkormányzati törvény a halottak eltemetésére kötelezi őt, a bíróság lehetetlenné tette számára e kötelezettség teljesítését.

A polgármester kijelentette: a környezetvédők méltatlan környezetben, nehezen megközelíthető helyen javasolták új temető nyitását, amit kegyeleti okokból nem fogadhat el.

A 6 ezer lelket számláló Azúr-parti helységben jelenleg is 19 elhunyt vár arra, hogy eltemessék - írta az AFP. (MTI)


Alaposan lekéste a saját temetését Sam Kalungi, ugandai katona.

Miután, egy hosszú kongói kiküldetés végeztével, megérkezett a szülőfalujába, saját nevét viselő sírra bukkant a helyi temetőben. Hamarosan fény derült a misztikus rejtélyre, gyászoló családja egy névrokonát, James Kalungit temette el, akit - miután másfél hónapig a mbuyai katonai kórház hűtőkamrájában jegelték - tévedésből szállított Mbukiróba a hadsereg.

Mivel a halott arcán jégpakolás volt, nem sokat nézegették, hanem mély megrendüléssel eltemették. (MTI)


Elveszítette orrának egy részét az a részeg holland férfi, aki egy pitbullal "orr-puszizott".

A 43 éves férfi Amszterdam egyik zsúfolt piacán lődörgött, amikor meglátta a pitbullt.

A veszedelmes kutya annyira megtetszett neki, hogy egyenesen odament hozzá, lehajolt, és orrát incselkedőn nekidörgölte a kutyáénak.

Az ebnek azonban eszkimó puszilkodás helyett inkább harapni volt kedve, és a férfit kórházba kellett vinni - jelentette a Reuters. (MTI)

PENÉSZÍRTÁS

... és a Fáraó Átka probléma megoldása

Ilyen volt, ilyen lett...

  

HUMOR

A Veszprémben, 1989-ben végzettek Honlapja

Egyetemi sztorik...

  

VENDÉGKÖNYV

Írj bele...
  

E-mail

Küldhetsz e-mailt is...
  

TÜKÖROLDALAK

Hogy akkor is meg tudd nézni, ha a szerver bármiért nem elérhetõ... ezért javaslom a "bookmark"-ot...
Érdekes Történetek
Egyetemi sztorik
Penészirtás, és a...