Matek

   

MATEK

2 x 2 = 5 (II.)
Tûprobléma
Szorzás
Idõrendi táblázat
Biztos nyerés
Két kézen
A kör négyszögesítése
Mágikus négyzet
Konigsbergi hidak
Szög harmadolás
Tökéletes számok
Baráti számok
Négyszínsejtés
Hibás levezetés ?
Möbius szalag
Végtelen
n = 1 ?
- 2 = 2 ?
- 1 = 1 ?
10 cent = 10 $ ?
Orosz módszer
Izgulnál ?
64 = 65 ?
Gondolatolvasó ?

Vissza a nyitó menüre...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Biztos nyerés

 

Nyilván hallottál arról, hogy időről időre a szerencsejátékosok számára, különböző "biztosan nyerő" szisztémákat árultak. Ezek természetesen nem működtek, hiszen ha ismered a valószínűség számítást, és a kaszinók szabályait, legfeljebb javítani lehet az esélyeken, de biztosra menni nem lehet… Hiszen ha működnének, ki lenne az a bolond, aki eladná őket, ahelyett, hogy alkalmazva ne maga gazdagodna meg… Ennek ellenére (igaz, hogy csak elméletben…), létezik egy olyan módszer, amivel biztosan nyerni lehetne !!!

A "trükk" igazán egyszerű. Olyan játékot kell választani, ahol a nyert összeg duplája annak, amit feltettél. Ilyen, pl. ha a ruletten színre teszel, de lehet bármi más, lényeg, hogy a dupláját nyerd.

Az (elméletben működő !), biztosan nyerő szisztéma a következő: kezd egy zsetonnal. Ha nyersz, dupláját kapod vissza, és a hozamod egy zseton nyereség. Ha vesztesz, tedd föl az előző tét dupláját (2 zsetont). Ha most nyersz 4 zsetont kapsz, és eddig 1+2=3 zsetont tettél fel, tehát a nyereséged ismét 1 zseton. Ha veszítenél, ismét duplázd meg az utolsó tétedet (tehát most 4 zsetont fogsz feltenni). Ha ezúttal nyersz 8 zsetont kapsz, és ez eddig 1+2+4=7 zsetonodba került).

Nyugodtan levezetheted általánosan is, a lényeg az, hogy ha ezzel a módszerrel (azaz bukás esetén az utolsó tét állandó duplázásával, nyerés esetében pedig az azonnali újra kezdéssel, természetesen 1 zsetonnal) garantált a nyerésed. Ez a garantált hozam 1 azaz egy zseton. Ez nem tűnik soknak, de sok kicsi sokra megy, és ez BIZTOS !

Mielőtt azonban arra gondolnál, hogy eljött az ideje a könnyű és gyors meggazdagodásodnak, és berohannál az első kaszinóba, mert itt a biztosan nyerő szisztéma a kezedben, nézzük, hogy miért mondtam azt, hogy CSAK ELMÉLETBEN működik ez a módszer !!!

Először is nem tudnád finanszírozni. Nem véletlen, hogy a zsetonok értéke magas… Lehet, hogy most arra gondolsz, hogy "mindössze" duplázni kell és ez nem sok, de számolj nyugodtan utána, hogy mekkora összeg lenne ez, ha mondjuk egymás után 10 -szer veszítenél, de lehet, hogy 20 -szor fogsz veszíteni, nem tudhatod előre…

Most biztosan arra gondolsz, hogy barátaiddal összedobjátok a pénzt, és nem gond a finanszírozás.

Van még egy rossz hírem. Ezt a módszert nem csak te ismered, hanem a kaszinók is, ezért van limitálva a maximálisan feltehető összeg. Tehát ezzel előbb utóbb megtörik a biztos nyerés láncolatát, és addig irgalmatlan összeget fogsz BIZTOSAN ELVESZÍTENI , mert a limit elérése után már nem duplázhatsz tovább !!!

PENÉSZÍRTÁS

... és a Fáraó Átka probléma megoldása

Ilyen volt, ilyen lett...

  

HUMOR

A Veszprémben, 1989-ben végzettek Honlapja

Egyetemi sztorik...

  

VENDÉGKÖNYV

Írj bele...
  

E-mail

Küldhetsz e-mailt is...
  

TÜKÖROLDALAK

Hogy akkor is meg tudd nézni, ha a szerver bármiért nem elérhetõ... ezért javaslom a "bookmark"-ot...
Érdekes Történetek
Egyetemi sztorik
Penészirtás, és a...