Elszúrták...

   

ELSZÚRTÁK

Földterületek
London
Háború
Távközlés
Tervezés
Oktatás
Irodalmi kritika
Munka
Reklám
Repülés
Cégmenedzsment
Uralkodók
Öngól
Média
Vegyes
Szex

Vissza a nyitó menüre...
 
Szex

 

Új-Zéland, 1999. június 7.

Egy fiatal komputertechnikus felgyújtotta a saját péniszét, ezzel sikerült elnyernie az 500 új-zélandi dollár (kb. 251 USA dollár) értékű fődíjat, és egy ezzel egyenértékű étkezési utalványt.

Thomas egy feszülethez kötötte hozzá a nemi szervét, majd az egészet leöntötte az öngyújtójában lévő folyadékkal és meggyújtotta; tette mindezt azért, hogy övé legyen a christchurch-i MecKendry's Tavern elnevezésű kocsma kétes értékű kitüntetése, a “Legény a gáton" díj. Az eseményt az új-zélandi sörfőzdék szponzorálták, arra biztatván résztvevőiket, hogy a lehető leghajmeresztőbb tetteket kövessék el.

Tom tehát a fődíjjal a zsebében sétálhatott ki a bárból, elmondása szerint a pénzt autója forgalmi engedélyének kiváltására, fitnessbérletre, valamint Puss nevű vérebének törzskönyveztetésére szándékozott felhasználni. Sérült, összeégett péniszének ingyen gyógykezelése szintén a nyeremény részét képezte. Elmondta, hogy hímtagja a versenyt követő napon “egy icipicit érzékeny volt", de két hét alatt majdnem teljesen meggyógyult, és egyáltalán nem bánja, hogy megtette, amit meg kellett tennie.

Thomas cáfolta, hogy mazochista lenne. “Diák vagyok, akinek a legkisebb segítség is jól jön. Megérte megcsinálni, mert nagyon kellett a pénz. Úgy gondolom, felülmúlhatatlan dolgot vittem véghez." Szándéka szerint az étkezési utalványon mindennap hamburgert és süteményt fog ebédelni.

Thomas anyja, aki szintén a nézők között volt, elégedettségét fejezte ki fia sikere miatt. “Felnőtt ember és én nagyon örültem, hogy győzött. Igazán rühelltem volna, ha mindezt végigcsinálja és a végén nem ér el vele semmit."

Forrás: Sunshine Coast Daily, Queensland, Ausztrália NZPA


New Jersey, 1998. május 13.

Úgy tűnik, Long Branch lakóinak a langyos májusi estéken kevés szórakozásuk akad. Egy ötvenegy éves úriember ekkor határozta el, hogy megvalósítja, amiről már régóta fantáziált, a robotszerelmet. Kielégülése eszközéül pedig történetesen a saját porszívóját választotta. A férfiak többsége kétszer is meggondolná, mielőtt légértékesebb szervét bedugja egy porszívóba, ezt az optimista figurát azonban nem gyötörték aggályok a biztonsága miatt. A porszívó használatának egyébként megvannak a maga előnyei, például, hogy az ember mindjárt rendet is rak maga után.

Felgerjedt hősünk nem volt tisztában hordozható Singer A-6-osának működési elveivel, így azzal a ténnyel sem, hogy közvetlenül a cső csatlakozója mögött, a gyűjtőzsák szomszédságában egy penge forog körbe-körbe. Örömteli kísérletezésének néhány másodperc múltán hirtelen vége szakadt: miután péniszét behelyezte a gépbe, a penge lenyeste makkjának egy darabját. Veszteségét felmérve a telefonhoz támolygott és hívta a rendőrséget, akiknek elmondta, hogy álmában valaki megtámadta.

A rendőröknek szemet szúrtak a gyanús tárgyak, az áldozat azonban erre azt állította, hogy nem emlékszik a történtekre.

A Monmouth Medical Center sebészeinek sikerült elállítaniuk a vérzést, de nem tudták visszavarrnia körülbelül másfél centiméteres levágott darabot.

A férfi mais él, sérülése következtében mind szaporodási képessége, mind a háztartási gépek használata iránti készsége súlyos hátrányokat szenvedett.

Forrás: Associated Press, USA Today, Wausau Daily Herald, KROG Los Angeles, The Star-Ledger (New Jersey)


Az orvosok felhívják a figyelmet a kokain alkalmazásának egy új, veszélyes módjára, egyesek egyenesen a húgycsövükbe fecskendezik a drogot. A Cornell Medical Center szakemberei számoltak be annak a harmincnégy éves férfinak az esetéről, akinek súlyos bevérzései keletkeztek, miután kokaint pumpált a húgyvezetékébe. Tettének következtében hímvesszőjének, négy ujjának és lába bizonyos területének szövetei súlyosan megrongálódtak.

Egy szemcseppentőbe vagy fecskendőbe felszívják a kokainoldatot, és belövik a hímvesszőbe - mondta dr. Samuel Perry, a klinikai pszichiátria professzora.

A férfi a nemi érintkezést megelőzően hajtotta végre a beavatkozást, szexuális teljesítőképességének fokozása érdekében. Végül azért jelentkezett a kórházban, mert hímvesszője három napon át merev állapotban maradt, emiatt erős fájdalmai voltak és nem tudott vizelni. A folyamatos, tartós erekció jelenségének orvosi neve priapizmus. A kórházban töltött harmadik napon a férfi erekciója hirtelen megszűnt. A következő húsz órában bevérzések keletkeztek a láb, a kéz, a nemi szervek, a hát- és a mellizomzat szöveteiben. Amikor a vér megalvadt, nagy területen elhaltak a szövetek a beteg testén, akit átszállítottak a New York Hospital égési osztályára.

Az orvosok sürgősen amputálták a férfi mindkét lábát és egyik kezének négy ujját, hogy megállítsák az üszkösödés továbbterjedését. A páciens hímtagja magától leesett. A férfi azóta is rehabilitációra szorul.

A drogfüggők kezelésével foglalkozó szakemberek már korábban felhívták a figyelmet arra, hogy a kokaint újabban sokan szexuális serkentőszerként is használják. A nemi szervek bőrfelszínére szórt kokain-port mindkét nembeliek használják, a férfiak főként a korai magömlés megakadályozására, férfiak és nők pedig egyaránt az örömérzés fokozására.

Azok a férfiak, aki a péniszükbe fecskendezték a kokainoldatot, állítják, hogy óriási élményben volt részük. “Azért tettük közzé ezt az esetet, hogy figyelmeztessük a szakembereket a kokainfüggőségnek erre az új módjára, és hogy ismertessük ezeket a ritka, és feltehetőleg még nem publikált komplikációkat" - intettek az orvosok.

Forrás: “Kokain bejuttatása a húgyvezetéken keresztül" J. C. Mahler, B. Sutton, JAMA 1988. június 3.; 259(21):3126


Kalifornia, 1997. december 5.

A negyvennyolc éves Alanre eszméletlen állapotban találtak rá a barátja farfieldi otthona előtti gyepen, nyolc órával azután, hogy tőből levágta a hímtagját. A mentők sürgősen a North Bay Medical Centerbe szállították, ahol a sebészek sikertelenül kísérleteztek levágott testrészének visszaoperálásával. Alan kezdetben azt a Brenda nevű nőt vádolta azzal, hogy megcsonkította őt, akit előző este ismert meg egy helyi benzinkútnál. Állítása szerint Brenda beszállt a kamionjába, amely barátja fairfieldi házának közelében, az úttesten parkolt, ahol szeretkezni kezdtek. Hajnali három körül arra ébredt, hogy a nő valami bosszúról hablatyol, és ekkor történt, hogy borotvaéles késével levágta a péniszét. Brenda ezután leugrott a kamionról és elmenekült, hátrahagyva a levágott szervet.

A férfi a támadás részleteit meglehetősen elnagyoltan adta elő, a rendőrök pedig nem értették, miért nem védte meg magát.

Brendát lázasan üldözni kezdték. Időközben, miután hétfőn kiengedték a kórházból, Alan hozzákapcsolt egy pótkocsit a kamionjához és elhajtott, senki sem tudta, hová. A nyomozók égtek a vágytól, hogy újra beszélhessenek vele, de mozgékony életformája következtében képtelenek voltak behatárolni tartózkodási helyét.

Hamarosan azonban igencsak érdekes részletek bukkantak elő Alan múltját illetően.

Az 1970-es években Alant letartóztatták kábítószer birtoklásért és ittas vezetésért. 1982-ben a kislánya bántalmazása miatt ítélték el. Volt felesége úgy jellemezte őt, mint afféle csavargót, akinek legfőbb öröme, ha a kamionjával száguldozhat szerte az országban.

1983-ban Alant szándékos emberölésért ítélték el, a huszonhárom éves, Suisun Citybe való nő holttestét egy helyi parkolóban veszteglő kocsiban találták meg, a helybéli Denny's étterem szomszédságában. Alan beismerte a gyilkosságot, tettét azzal indokolta, hogy a nő kigúnyolta gyenge erekciója miatt, amikor szeretkezni próbált vele. Állításait azonban a meg nem engedett vallatási módszerek alkalmazás miatt nem tekintették hitelesnek, s az ügyészek úgy döntöttek, várnak, amíg Alan vallomást tesz és elismeri bűnösségét szándékos emberölés bűntettében. Hatéves börtönbüntetésének a felét töltötte le.

A rendőrök gyanakodni kezdtek, hogy a nő, amikor levágta Alan péniszét, egy tizennégy év óta tervezgetett vérbosszút hajtott végre; így akart elégtételt venni barátnője meggyilkolása miatt. Az igazság azonban még ennél is különösebb volt.

Amikor végre elkapták Alant és újra kihallgatták, beismerte, hogy ő maga vágta le a nemi szervét. A hangelemzéses hazugságvizsgálat igazolta, hogy ezúttal igazat beszélt.

- Ettől kezdve nem volt bizonyíték arra, hogy bűncselekmény történt - mondta William Gresham rendőrhadnagy egy sajtótájékoztatón. - Az esetet újra kell értékelnünk, hiszen ez már nem bűncselekmény, hanem öncsonkítás. - Alannek mindössze a hatóság félrevezetése miatt kell némi retorzióval számolnia.

A hatósági nyilvántartásból fény derült Alan eredeti foglalkozására, a férfi - különös egybeesés - csőszerelőként dolgozott. Hát most egy csővel kevesebbel játszadozhat.

Forrás: San Francisco Chronicle, San Jose Mercury News, Contra Costa Times


Tenessee, 1998, március

Egy knoxville-i tinédzser arról olvasott valamelyik szexmagazinban, hogy egy szarvasmarhaszívbe ültetett elem segítségével bárki könnyen készíthet magának szexuális játékszert. A fiú úgy tervezte, továbbfejleszti az eredeti modellt, és a marhaszívet rácsatlakoztatta a házi elektromos hálózatra, tettének következtében ő maga halálos áramütést szenvedett, és még a ház is kigyulladt.

Egy meztelen férfiholttest körül, különösen a hímvesszője közelében azonosíthatatlan eredetű szennyeződést találtak. A halottkém megvizsgálta a holttestet, és bebizonyította, hogy detektívnek sem utolsó, megállapította ugyanis, hogy a férfi elektromos vezetéket vezetett egy marhaszívbe, amelyet aztán a normál 220 voltos vezetékhez csatlakoztatott. Megpróbált nemi kapcsolatba lépni a gyorsan pulzáló játékszerrel, s vágya tárgyának elszabaduló elektromos energiáitól halt meg.

Forrás: X-Factor magazin, Hobby and Work magazin, Fortean Times


Florida, 1999.

A kalandvágyó cserkészvezetőre eltűnése után harminchat órával bukkant rá a keresőcsapat. Hank eltűnését a felesége jelentette be, férje ugyanis kerékpártúrára indult, ahonnan nem tért vissza idejében. Több mint negyven rendőr fésülte át gyalog és lóháton a környéket, a helikopteres keresőkről nem is beszélve, amikor meghallották a cserkészvezető segélykiáltásait. Elindultak a hang után, és rövidesen rá is akadtak a meztelen férfira, amint fejjel lefelé lógott egy fáról. Mellette megtalálták a videokameráját, amely megörökítette Hank kalandjait, ezek a kalandok azonban minden bizonnyal másként alakultak, mint ahogy azt a férfi tervezte.

A nyomozók arra következtettek, hogy Hank - akin a cipőjén kívül semmilyen más ruhadarab nem volt, és a föld felett hat méterre lebegett, a bokájánál felfüggesztve - mielőtt e kényelmetlen helyzetbe jutott volna, megkísérelt megörökíteni egy úgynevezett “autoerotikus szituációt". Miután magányos szertartását befejezte, Hank túlságosan fáradt volt ahhoz, hogy felhúzza magát és leoldja a lábáról a kötelet, így “függőben maradt" egészen addig, míg a segítségére nem siettek. A kötél szorítása következtében a lábán súlyos elváltozások keletkeztek, és bal végtagját végül amputálni kellett.

A helyi rendőrőrs egyik alkalmazottjának bölcs megfigyelése szerint “Bizonyos dolgokat jobb otthon csinálni."

Forrás: Associated Press, InsideCentralFlorida.com, MSNBC.com, Fort Lauderdale Sun-Sentinel, APB News


Pennsylvania, 1991.

Az alábbi történet orvosi jelentésen alapszik, így mindenképpen hitelesnek tekinthető, tartalmaz viszont néhány olyan részletet, amely “alkalmas a nyugalom megzavarására".

Az orvos aznap reggel a főnővér telefonhívására érkezett a rendelőjébe, a nővér elmondta, hogy a beteg nem volt hajlandó válaszolni a panaszait firtató kérdésekre, egyre csak azt hajtogatta, hogy hívjanak egy olyan orvost, aki “kezelni tudja a férfibajokat". A beteg sápadt volt, lázas, és szemmel láthatóan igen rosszul érezte magát, mondani most sem igen mondott semmit, csak óvatosan kinyitotta a sliccét, és megmutatta herezacskójának gyulladt, vörös, helyenként pedig kékesfekete bőrét.

A nővér magára hagyta a két férfit, és a páciens végre megengedte az orvosnak, hogy az levegye róla a nadrágot és legombolyítsa azt a két-három méternyi, szörnyen bűzlő, foltos gézcsíkot, amely érzékeny heréje köré volt tekerve. A herezacskó rettenetesen feldagadt, majdnem akkora volt, mint egy grapefruit. A bal here irányában kiterjedő kitépett szélű sebből vér és genny szivárgott.

A csapzott szőrzet és a gennyel borított bőr alatt a doktor néhány sötét, vonalszerű dolgot vett észre, és megkérdezte a beteget, mik volnának azok. A férfi elmondta, hogy néhány nappal korábban munka közben véletlenül megsérült (egy elektromos berendezéseket árusító üzletben dolgozott), és a sebet egy tűzőgéppel próbálta összezárni. A vonalszerű dolgok tehát olyan szegecsek voltak, amelyeket falburkoló elemek összeépítésére szoktak használni, körülbelül egy centi hosszúak.

Az orvoscsapat megröntgenezte a beteg herezacskóját, hogy meghatározzák a szegecsek pontos helyét, tetanuszoltást és erős antibiotikumot kapott, a következő reggel esedékes műtét előtt pedig fertőtlenítős ülőfürdőt rendeltek neki.

A műtét során nyolc darab rozsdás szegecset távolítottak el a férfi heréjéből. A bal here burka felszakadt és a heregolyó is hiányzott, de az ondóvezeték csonkját sikerült felfedni és összevarrni. A lábadozás minden különösebb esemény nélkül zajlott, és egy héttel később, mielőtt kiengedték volna, a beteg elmondta az orvosnak, hogyan történt valójában a dolog.

A páciens magányos, zárkózott agglegény volt, ritkán tartott a munkatársaival, amikor azok ebédelni mentek. Délidőben, amikor magára maradt az üzletben, rendszerint maszturbációval múlatta az időt, péniszét ilyenkor odatartotta az egyik nagyméretű berendezés mozgó alkatrészéhez, egy vászonból készült hajtószíjhoz. Egy napon, az orgazmus pillanatában nem figyelt eléggé, és túlságosan megközelítette a gépet. Herezacskója hirtelen bekerült a hajtókerék és a szíj közé, ő maga pedig a levegőbe repült, jó egy méterrel odébb érve földet. Először nem is fedezte fel, hogy elvesztette a bal heréjét, a mérhetetlen fájdalomtól a sokk miatti zavarodottságában összeszegecselte a sebet és folytatta a munkáját.

Csak feltételezhetjük, hogy élete hátralévő részében lemondott az önkielégítésnek erről a módjáról.

Forrás: Medical Aspects of Human Sexuality, 1991. július


Guyana, 1999.

A férfi nemi szerv szokatlanul hosszú ideig tartó erekcióját “priapizmusnak" nevezi a szaknyelv. Ez a szerencsétlen állapot akkor áll elő, amikor a merev hímvesszőből a vér valamilyen oknál fogva nem tud visszaáramlani, mint normális esetben. A priapikus erekció előidézője lehet valamilyen vérkeringési rendellenesség, de a sarlósejtes vérszegénység vagy a leukémia is. Néha azonban semmi más oka nincs, mint a szerv tulajdonosának megmagyarázhatatlan butasága.

Az egyik guyanai napilap lehozott egy cikket egy hasonló esetről, egy tökkelütött pasas, aki mindenáron meg akarta nyújtani közelgő randevúját, túladagolta magának a Cantardent, ez egy olyan gyógyszer, amellyel a tenyészcsődöröket szokták kellő állapotba hozni a lovászok. A szer meglehetősen hatásosnak bizonyult, a férfi szörnyülködve fedezte fel, hogy nemi szervének fájdalmas merevsége egyáltalán nem akar megszűnni.

Egynapi szenvedés után vonakodva bár, de orvoshoz fordult; reménykedett, hogy titokban tarthatja az egész ügyet. A szerencse azonban nem kedvezett neki, mihelyt kiejtette a száján erekciója okát, máris az egész város rajta nevetett, testi bajait lelkiekkel is tetézve, a helyiek az eset után ugyanis csak “Furkó őrmesternek" becézték.

Háromheti szégyenteljes testi szenvedés után hajlandó volt a kés alá feküdni, állapotán ugyanis csak így tudtak enyhíteni az orvosok. Azóta az a baja a szerencsétlennek, hogy egyáltalán nem áll fel neki.


Olaszország, 2000. május 7.

Egy fiatal pár egy különös autóbaleset során vesztette életét az olaszországi Chietinél. Germanóra és Franciskára majdnem teljesen meztelenül találtak rá, a nyomozók feltételezése szerint szeretkeztek, miközben apró olasz kocsijukban óránként százhúsz kilométeres sebességgel végigsöpörtek az Abruzzo felé vezető úton. Az olasz fiatalok gyakran használják az autójukat romantikus találkák színhelyéül, hiszen a szülők gyakran tiltják a házasság előtti nemi életet. Ennek a párnak az esetében viszont örök rejtély marad, hogy vajon miért választották a forgalmas úton nagy sebességgel száguldó autót a szerelmi légyott helyszínéül. Germano egy kanyarban elvesztette uralmát a volán felett. A huszonhét éves fiú és húszéves kedvese életét vesztette az ütközés következtében.

Forrás: Basler Zeitung, Corriere del Ticino


Bukarest, 1999 március 21.

A huszonnégy éves román középpályás futballista, Mario, valamint Mirela nevű barátnője képtelenek voltak uralkodni sürgető vágyukon. Leállították az autójukat, és azonnal szabad utat engedtek szenvedélyüknek. Nem sokkal később azonban szénmonoxid-mérgezés következtében mindketten életüket vesztették az autó belsejében, mellyel sietős légyottjuk előtt begördültek a garázsba. A párt másnap reggel Mario apja fedezte fel.

- Úgy látszik, még sohasem hallottak a szénmonoxidmérgezés veszélyéről - kommentálta az esetet Dimitru Secrieru rendőrezredes.

Egy fiatal mexikói szerelmespárt holtan találtak egy halottaskocsi hátsó terében. A huszonhárom éves Jose, a campeche-i Pérez Díaz temetkezési vállalat alkalmazottja, a halottaskocsi belsejében adott randevút Ana María nevű barátnőjének. Egy raktárban állították le a kocsit; a motort nem állították le, mert a légkondicionáló berendezés csak így működött. A zárt helyiségben a szénmonoxid tartalmú kipufogógáz beszivárgott a kocsiba, és megmérgezte a fiatal párt. Holttestükre akkor bukkantak rá, amikor Ana María anyja eltűnt leánya keresésére indult.

Forrás: Notimex, Reuters, Fox News


Texas 1997. December 16.

Egy dallasi férfi, aki az arra haladó autósoknak szokta mutogatni magát, az egyik esti előadás során hunyt el. A rendőrséget az a motoros hívta ki az út menti attrakcióhoz, aki előzőleg látta a negyvenhét éves Richardot meztelenül álldogálni egy felüljáró tetején. Amikor a hatóság megérkezett, az exhibicionista, még mindig meztelenül, éppen a híd alatt sziesztázott. Amikor meglátta a közeledő rendőröket, a férfi ruháit felkapva visszarohant a felüljáróra. Richard ezt követően levetette magát a híd tetejéről, valószínűleg az alatta lévő betonpillérre akart ugrani, de elhibázta az ugrást és tíz méterrel odébb a földre zuhant. Egy órával később a Parkland kórházban hunyt el.

Forrás: Dallas Morning News


Németország, 1999. Április 30.

Egy éjszaka a tűzoltók egy dúsgazdag német milliomost mentettek ki a rohamosan terjedő lángok közül, amelyek már a lakosztályát fenyegették a Köln városában található Hyatt Regency Hotelben. “Na és ? - kérdezhetnénk -, hiszen ez a tűzoltók dolga." De ez alkalommal többről volt szó: a tűzoltók ugyanis az üzletembert nem csak a tűzből, hanem egy bizarr szado-mazo szituációból is megszabadították, amely hajszálpontosan olyan képet mutatott, ahogy azt a Sade márki receptkönyvében olvashatjuk.

A pikáns történet röviddel éjfél után vette kezdetét, amikor is a nagymenő felszedett egy huszonnyolc éves, Ramona nevű nőszemélyt, azzal a feladattal bízva meg őt, hogy kötözze az ágyhoz, peckelje ki a száját, korbácsolja meg, vagyis részesítse minden elképzelhető megaláztatásban, mindez egy olyan luxuslakosztályban történt, amely 400 dollárba került éjszakánként. Ramona nemigen különbözött más kolléganőitől. Felvette a neccharisnyáját, a láncokkal megerősített melltartóját meg a tizenöt centis tűsarokkal felszerelt cipőjét. Aztán kicsomagolta a szokásos munkaeszközöket: a kilenckarú korbácsot és egyéb kellékeket. Láthatjuk tehát, hogy a randevú minden tekintetben úgy kezdődött, mint bármelyik közönséges szado-mazo party, és egészen addig úgy is zajlott, amíg a lángok be nem hatoltak a szomszéd szobába.

A tűz a hősünk lakosztálya mellett lévő, 1700 dolláros lakosztályban tört ki, ahol egy számítógépmogul lakott, a jóember éppen szaunázott, amikor a lángok kigyulladtak. Mivel fogalma sem volt róla, hogy szomszédai mivel vannak éppen elfoglalva, a férfi kirontott a folyosóra és kiabálni kezdett, menekülésre szólítva fel a hotel vendégeit.

Ramona, meghallván a kiáltásokat, amelyek a tűz miatt riadóztatták a szálló lakóit, gondolkodás nélkül eldobta a korbácsot és menekülőre fogta a dolgot. Magatartásával a legalapvetőbb munkaerkölcs teljes hiányáról tett tanúbizonyságot, kliensét ugyanis egyszerűen magára hagyta, ráadásul megkötözve, még arra is képtelenül, hogy segítség után kiálthasson. Erkölcstelensége azonban korántsem olyan riasztó, mint a férfi együgyű jóhiszeműsége, melynek következtében képes volt megengedni egy idegennek, hogy hozzákötözze az ágyhoz.

Amikor a szálloda alkalmazottai a tűzoltókkal együtt szobáról szobára végigjárták az épületet, a veszélyben lévő vendégek után kutatva, benyitottak a német üzletember apartmanjába is, és szinte keresztülestek a bizarr helyzetben lévő úriemberen, akárha egy pornófilm forgatásának kellős közepébe csöppentek volna. A tűzoltóknak volt idejük kiröhögni magukat, amíg előkerítettek valamit, amivel el tudták vágni a köteleket, kiszabadították a bíborvörösre gyúlt arcú nagymenőt, aztán folytatták a lángokkal vívott harcukat.

A milliomos ruhájából nem sok maradt. Anyaszült meztelenül, egy lepedővel pucér hátsóját takargatva kellett keresztülrohannia az előcsarnokon.

- Az emberek jót derültek rajta, ami biztosan nem könnyítette meg a helyzetét - emlékezik a tűzoltók szóvivője.

A hatóságoknak később sikerült azonosítaniuk a férfit. Az “idősebb, vezető beosztású üzletembernek", felesége és két gyereke van - bár vélhetőleg a történtek után már nem sokáig dicsekedhetett ezzel. Mint azt a tűzoltók hozzáfűzték, a mulatságos baklövés könnyen a fickó életébe is kerülhetett volna.

Forrás: New York Post

PENÉSZÍRTÁS

... és a Fáraó Átka probléma megoldása

Ilyen volt, ilyen lett...

  

HUMOR

A Veszprémben, 1989-ben végzettek Honlapja

Egyetemi sztorik...

  

VENDÉGKÖNYV

Írj bele...
  

E-mail

Küldhetsz e-mailt is...
  

TÜKÖROLDALAK

Hogy akkor is meg tudd nézni, ha a szerver bármiért nem elérhetõ... ezért javaslom a "bookmark"-ot...
Érdekes Történetek
Egyetemi sztorik
Penészirtás, és a...