Elszúrták...

   

ELSZÚRTÁK

Földterületek
London
Háború
Távközlés
Tervezés
Oktatás
Irodalmi kritika
Munka
Reklám
Repülés
Cégmenedzsment
Uralkodók
Öngól
Média
Vegyes
Szex

Vissza a nyitó menüre...
 
Munka

 

Egy csapat melós 1978-ban karbantartási munkákat végezvén a Chesterfield csatornán Retford közelében, kikotorta egy masszív vaslánc végét.

Mivel a hajók régimódi szokása, hogy nemigen kedvelik az efféle, vízben sunyin rejtőzködő vasláncokat, a munkavezető, aki ezt jól tudta, úgy döntött, húzzák be azt a láncot, és kössék saját hajójukhoz…

A délelőtt végzett derék munka jóérzésével ment a csapát ebédelni.

Délután 2:35-kor visszatérve, embereink hajójúkra a száraz csatornamederben leltek rá…

Víz meg sehol…

Szó szerint kihúzták a gát dugóját…


Egy csatornát újra föltölteni nem éppen komplikált feladat. Annál nehezebb újraépíteni egy figyelemre méltó georgiai udvarházat, mint amilyen Monkspath Hall Solihull közelében volt.

Bizony, hála Paddy Keenannek, nem kerülhetjük meg ezt az építészeti próbatételt, ha valaha is gyönyörködni szeretnénk a ház nevezetes oszlopcsarnokában.

Mr. Keenan egy házbontó vállalkozóiroda, a birminghami Danny Doyle igazgatója volt, melyet azzal bíztak meg, hogy döntsön össze néhány gazdátlan melléképületet.

Hogy megkönnyítsék Mr Keenan napi munkájának kezdését, a cég a bulldózerét előző nap a tett színhelyére vitte, és kényelmes felhajtót találva a kúria mellett, lepatkolta.

Mivel Mr. Keenan inkább volt a tettek embere, mint a georgiai architektúra szerelmese, másnap reggel megérkezvén (s hogy bulldózere tolólapját gyorsan valami tartalmas dologba vágja), nem bíbelődött a zsebében levő tervek tanulmányozásával, amelyen bejelölték az elvégzendő munkát.

Számára egyértelmű volt, ha a bulldózer a georgiai kúria mellett parkol, akkor a kúriát kell romba dönteni…

Buzgón munkához látott...

Mikor a veszélyesen csörtetó bulldózer láttán a helyi lakosok tiltakozó menete felvonult a munkájában megzavart ember önérzetességével kiáltotta: "Félre az útból dolgom van itt !"

Mire a rendőrséget kihívták, és azok megérkeztek a helyszínre, a Monkspath Hallból már csak egy nagy rakás kőomladék maradt…

PENÉSZÍRTÁS

... és a Fáraó Átka probléma megoldása

Ilyen volt, ilyen lett...

  

HUMOR

A Veszprémben, 1989-ben végzettek Honlapja

Egyetemi sztorik...

  

VENDÉGKÖNYV

Írj bele...
  

E-mail

Küldhetsz e-mailt is...
  

TÜKÖROLDALAK

Hogy akkor is meg tudd nézni, ha a szerver bármiért nem elérhetõ... ezért javaslom a "bookmark"-ot...
Érdekes Történetek
Egyetemi sztorik
Penészirtás, és a...